Deser lodowo-owocowo-sezamowy z glazurą

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Lubicie deserki? Tak? No pewnie, że tak!
Ja też 😀
Moje odkrycie –glazura balsamiczna od Octim to niesamowity dodatek, który nadaje cudownego smaku i mówię wam-przepadniecie tak jak ja!

Przygotujcie składniki

Co nam trzeba? na jedną miseczkę
Lody-waniliowe po 2 gałki do miseczki
glazura balsamiczna żurawinowa
nektarynka
kilka kulek winogrona
łyżka żurawiny suszonej
łyżka sezamu

Robimy!
Do miseczki wskakują lody, pokrojona w ćwiarteczki, obrana ze skórki nektarynka, winogrona-jak małe to całe, duże kroimy na połówki
Posypujemy żurawiną, polewamy glazurą balsamiczną i posypujemy sezamem.
Zajadamy!
Mniam!

0Shares

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×