Co pięknie wygląda na stole i do tego pysznie smakuje!
Na ciepło, z nutką fantazji?
Ser!
Camembert!
Danie błyskawiczne, a za sprawą dodatków zyska i wyglądu i smaku!
Polecam!
10minut i podane!!!
Co nam trzeba?
dla 2 osób:
2 krążki sera camembert-dowlonego
Patelnia-grillowa najlepsza
glazura balsamiczna Octim-u mnie żurawinowa
kilka orzechów włoskich i łyżka suszonej żurawiny
Robimy!
Camembert kładziemy na rozgrzaną patelnię grillową i trzymamy po około 5-7 minut z każdej strony, aż będzie mięciutki w środku z wyraźnymi śladami grillowania-pręgi.
Podajmy ciepły i miękki polany glazurą posypany orzechami i żurawiną.
Wbijamy widelczyk i odpływamy jak nasz serek 😛
Smaczności!
pyszne połączenie smaków 🙂
Wygląda to przepysznie 🙂
Dziękuje! 😀