Pyszny mus z posmakiem bananowym na deserku kokosowym Koko Yogo
Prosty do zrobienie, a taki zimniutki z lodówki. WOW
Rozpływa się w ustach
Co nam trzeba?
Kubeczek deserku bezmlecznego Koko Yogo (jak ktoś nie ma to pulpa z mleka kokosowego też będzie ok)
połowa dojrzałego banana
pół łyżeczki żelatyny plus 50ml ciepłej wody
pół łyżeczki cukru trzcinowego lub ksylitolu
Robimy!
Najpierw żelatynę rozpuszczamy w ciepłej wodzie.
Następnie banana, deserek i żelatynę i cukier miksujemy w blenderze na gładką masę.
Przelewamy do pucharka i schładzamy.
Podajmy z pokruszonym czekoladowym kawałkiem ciasta/ciastka.
KOKO YOGO to bezmleczne, roślinne produkty wegańskie zawierające bakterie probiotyczne.
Jest to wspaniała alternatywa dla osób uczulonych na produkty mleczne i mleko, dla Wegan oraz osób z nietolerancją glutenu.Produkowane są ręcznie bez użycia jaj, mąki, cukru oraz bez soi.
Cały asortyment Koko Yogo jest produkowany z najwyższej jakości BIO składników bez użycia konserwantów.
A gdzie ty kupujesz to cudo??
Przysłali mi. ale gdzie można dostać to nie wiem. Trzeba ich pytać gdzie dostarczają