Śledzik z żurawiną i koperkiem w oleju

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Kolejny śledzik, który smakuje przepysznie i do tego świetnie wygląda na stole.

Prosty i szybki!


Co nam trzeba?

Kilka płatów matiasa mogą być w zalewie ziołowej.
3 łyżki oleju rzepakowego
2 łyżki koperku (najlepiej świeżego)
3 łyżki posiekanej suszonej żurawiny
sól i pieprz ziołowy do smaku
1 cebula

Robimy!
Śledziki kroimy w kawałeczki- nie za drobne, takie minimum 1cm
Cebulę kroimy w wiórka.
Mieszamy ze śledziem, dodajemy żurawinę i koperek,
mieszamy z olejem i przyprawiamy do smaku.
Odstawiamy do lodówki do przegryzienia smaków.
Smacznego!

0Shares

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×