Staub. Z nim ci się dobrze upiecze.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Kolejna FANTASTYCZNA propozycja od Ballarini.
Ceramika STAUB.  Doskonały wygląd i najwyższa jakość.

U mnie dumnie prezentuje się Okrągły półmisek ceramiczny w kolorze energetycznej czerwieni!

Pokochaliśmy się już i to bardzo!
Jak ja wcześniej piekłam jak go nie było?! Sama siebie pytam.
Pieczenie w nim to czysta przyjemność!
Dlaczego?
Już Wam opowiadam.

Okrągły półmisek ceramiczny dedykowany jest głownie do pieczenia ciast i tart, ale możesz w nim przyrządzić każdą potrawę.
Produkowane są one w Alzacji i charakteryzują się niezwykłą trwałością i solidnością wykonania.

Każdy produkt podlega wielu weryfikacjom i testom, zanim trafi do końcowego odbiorcy. 
Firma Staub rygorystycznie przestrzega wszelkich norm unijnych oraz certyfikacji.

Można w nich zapiekać w piekarniku, czy gotować w mikrofalówce.
Wytrzymują temperatury od -20 do +300 stopni Celsjusza.

Emalia, którą powlekane są naczynia Staub, to szklista emulsja wielokrotnie nakładana na żeliwne naczynie, a potem wypalana w temperaturach sięgających nawet 1000 stopni. Jest błyszcząca, kolorowa i bardzo trwała.
Do koloryzacji używane są wyłącznie naturalne barwniki.
Można je z powodzeniem myć w zmywarce, jednakże z czasem kolor może zblednąć.
Zalecam więc ręczne mycie. Pięknie się wszystko zmywa, gdyż mają powłokę non-stick

 Dodatkowe zalety?
1. Wygodne  i solidne rączki ułatwiające chwytanie naczynia
2. Karbowana wewnątrz powierzchnia pięknie wygląda na naszych wypiekach
3. Możesz upiec w nim ciacho, tarte wytrawną- dowolnie
4. Pięknie wygląda na stole-można podać bezpośrednio z zawartością!

Jest to naczynie, które będzie nam służyć długie lata, nie wyrobi się, nie zardzewieje.
Cena jest świetna za taką jakość. Polecam gorąco jako upominek świąteczny.

UWAGA!!!!!!!
Chcesz wygrać taki półmisek?
Tak? Może być Twój!
Wypatruj post, być może Mikołaj obdaruje właśnie Ciebie!
Na dniach na blogu…
Przepisy na wykorzystanie ceramiki Staub i Mikołajkowy Konkurs z Ballarini

Print Friendly, PDF & Email
0Shares

4 odpowiedzi do “Staub. Z nim ci się dobrze upiecze.”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *