Papryka faszerowana mięsem z fasolą

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Prosty przepis na szybki obiad!

Co nam trzeba?

6 papryk
Na sos:
700g mięsa mielonego wołowego
Puszka czerwonej fasoli
Mały koncentrat
Trochę wody
2 łyżki bułki tartej
Przyprawy: sól, pieprz, czosnek
Mała cebula
Robimy!
SOS : na patelni przesmażyć cebulę w kostkę pokrojoną, dodać mięso, koncentrat, fasolę, trochę wody, przyprawy, poddusić 15 min, zagęścić bułką tartą.
Nafaszerować papryki i piec!
Około 30minut. Na koniec dać ser na wierzch.
I już! Szybko i smacznie.
Polecam
Print Friendly, PDF & Email
0Shares

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×