Koktajl na pyłku miodowym, kokosowo-orzechowy.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Ten koktajl powstał dzięki pomysłowi Agnieszki.
Lekki, z nutką miodu…pycha
Rzuciła składniki, a ja będąc z kuchni rach ciach stworzyłam go 🙂
To się nazywa współpraca!
Sam pyłek pszczeli to same dobro.
Opisujemy więcej TUTAJ

Zdjęcie

Co nam trzeba?
200 ml mleka,
łyżka pyłku pszczelego,
łyżka miodu,
garstka orzechów
łyżka wiórków kokosowych.

Robimy!

Do 1/3 mleka wsypujemy pyłek pszczeli i odstawiamy na godzinę, dodajemy po kolei wszystkie składniki następnie blendujemy dodając resztę mleka
Smacznego !

Zdjęcie

 

 

Zdjęcie

Print Friendly, PDF & Email
1Shares

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *