Kawa inka z masłem orzechowym

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Dla tych co nie chcą kofeiny-INKA z magnezem
Pyszna kawka bez obawy palpitacji serca 😉

 


Co nam trzeba?
Kawa inka z magnezem-czubata łyżeczka
100ml wrzątku
czubata łyżka masła orzechowego u mnie Green essence
100ml schłodzonego mleka
1 łyżeczka ksylitolu/stewii/cukru trzcinowego (do wyboru)
3-4 kostki lodu

Robimy!
Kawę inkę zalewamy wrzątkiem, słodzimy.
Do blendera wlewamy inkę, mleko, dodajemy masło orzechowe i lód.
Miksujemy i gotowe!
Gwarantowana pianka i orzechowy przyjemny smak!
Pycha, nie tylko na lato.

 

Print Friendly, PDF & Email
0Shares

2 odpowiedzi do “Kawa inka z masłem orzechowym”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *