Camembert z glazurą żurawinową

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Co pięknie wygląda na stole i do tego pysznie smakuje!
Na ciepło, z nutką fantazji?
Ser!
Camembert!
Danie błyskawiczne, a za sprawą dodatków zyska i wyglądu i smaku!
Polecam!
10minut i podane!!!

 

Co nam trzeba?
dla 2 osób:
2 krążki sera camembert-dowlonego
Patelnia-grillowa najlepsza
glazura balsamiczna Octim-u mnie żurawinowa
kilka orzechów włoskich i łyżka suszonej żurawiny

Robimy!
Camembert kładziemy na rozgrzaną patelnię grillową i trzymamy po około 5-7 minut z każdej strony, aż będzie mięciutki w środku z wyraźnymi śladami grillowania-pręgi.
Podajmy ciepły i miękki polany glazurą posypany orzechami i żurawiną.
Wbijamy widelczyk i odpływamy jak nasz serek 😛
Smaczności!

 

 

Print Friendly, PDF & Email
1Shares

3 odpowiedzi do “Camembert z glazurą żurawinową”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *