Camembert na rukoli z żurawiną

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×


Miękki, ciągnący się ciepły serek…
Uwielbiam!
A w towarzystwie takich dodatków to wyborna kolacyjka/
Proste, efektywne i smaczne!

Co nam trzeba dla 1 osoby?
Garść rukoli
Camembert-smak do wyboru
żurawina w słoiku
patelnia grillowa

Robimy!
Camembert kładziemy na grillową patelnię (jak brak to na zwykłą) i na wolnym ogniu grzejemy, aby stał się mięciutki i w środku płynny.
Na talerzyk kładziemy garść rukoli, na to wykładamy cieplutki ser i polewamy żurawiną!
Smacznego!
Zdjęcie

Print Friendly, PDF & Email
13Shares

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *