Camembert na rukoli z orzechami włoskimi

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

 

Lubię proste  i szybkie rozwiązania na kolacyjkę. A jak do tego są tak bardzo smaczne to jestem ZA!!!
Dziś przedstawiam Wam te cudo….

Co nam trzeba dla 1 osoby?
Rukola
Camembert- u mnie z zielonym pieprzem
Orzechy włoskie.

Robimy!
Camembert kładziemy na grillową patelnię (jak brak to na zwykłą) i na wolnym ogniu grzejemy, aby stał się mięciutki i w środku płynny.
Na talerzyk kładziemy garść rukoli, na to cieplutki ser i posypujemy orzechami włoskimi.
Pyszny jest także z żurawinką.
I jemy! Cieplutkie, póki ser się ciągnie 😀

Print Friendly, PDF & Email
0Shares

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×